بمناسبت هفته دفاع مقدس(۳)

نشست تخصصی بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با موضوع معارف دفاع مقدس برگزار شد

۱۱ مهر ۱۴۰۰ | ۰۹:۳۶ کد : ۴۱۹۰ اطلاعیه ها

در هفته دفاع مقدس نشست تخصصی بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با حضور دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج و امیر سرتیپ دکتر ابوالقاسم امیری کیا معاون علمی پژوهشی هیات معارف جنگ سپهبد شهید صیاد شیرازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج؛ امیر سرتیپ دکتر ابوالقاسم امیری کیا معاون علمی پژوهشی هیات معارف جنگ سپهبد شهید صیاد شیرازی در این نشست تخصصی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز که با موضوع معارف دفاع مقدس برگزار شده بود بیان داشت: جایگاه فرهنگ ایثار و شهادت در انقلاب اسلامی بسیار بالاست و گنجینه های قابل توجهی در ۸سال دفاع مقدس در پیشبرد اهداف انقلاب و آرمان های امام به منصه ی ظهور رسید.

سرتیپ امیری کیا  در خصوص 8 جنگ تحمیلی بر ایران تاکید کرد: ما جنگ نکردیم ما دفاع کردیم و هم اکنون نیز باید در برابر تهدیدهای دشمنان هوشیار باشیم و وظیفه اساتید دانشگاه در برابر این تهدیدها بسیار حائز اهمیت می باشد.

دکتر برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج در این نشست با بیان اینکه از حق دفاع کردن یعنی دفاع مقدس گفت: این مقدس بودن می تواند در مورد واقعه کربلا تا دفاع 8 سال جنگ تحمیلی از کشور عزیزمان و یا دفاع از کسی برای رضای خدا باشد و مقدس یعنی آثار عمیق وجودی ایجاد کردن .

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز ادامه داد: هدف از برگزاری این نشست این است که ما دفاع مقدس را بشناسیم و ویژگی های آن را بدانیم و همچنین اینکه بدانیم نتیجه دفاع مقدس چه خواهد بود.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز